Fyru – vi tar vare på drikkevannet ditt

Dagens og morgendagens glassfiberprodukter. Produsert for norske forhold av solide, norske fagfolk på Otta i Gudbrandsdalen. Der har du Fyru AS.

Barn tapper rent vann i glass fra kjøkkenkran.

Fyru (tidligere Fiberprodukt AS) produserer vanntanker og avløpsløsninger i alle størrelser, og skal være en god rådgiver som hjelper deg med å finne de riktige løsningene med de riktige dimensjonene.

Men hvis vi skal oppsummere det vi egentlig jobber med i en, enkel setning, handler det faktisk mest om dette; vi leverer løsninger som sikrer drikkevannet ditt og drikkevannskilder.

Gode tanker siden 1972

Det startet med en tanke om en tank i 1972. For det var faktisk allerede da det første glassfibertanken fra Otta så dagens lys i fabrikklokalene ved Gudbrandsdalslågen.

Siden den gang har mang en septiktank blitt produsert og sendt ut til utallige renseanlegg, hyttefelt og boligområder i hele Norge.

I dag jobber ni erfarne og engasjerte medarbeidere ved Fyru. Vi lager fremdeles septiktanker, slik vi startet med for 50 år siden.  Men i dag blir også vanntanker, pumpekummer, støtbelastere og komplette infiltrasjonsanlegg produsert i de moderne produksjonslokalene.

Morgendagens produkter

50 års erfaring betyr ikke at vi lener oss på gammel kunnskap og de fiberarmerte tankene vi har produsert «i æille år».

Langt derifra.

Vi får jevnlig påfyll av ny kunnskap som gir oss ny kompetanse – som igjen hjelper oss å få nye tanker om nye produkter.

Derfor kan du være trygg på at du får både dagens og morgendagens fiberprodukter når du velger Fyru som samarbeidspartner.

En bedre hverdag gir bedre produkter

Vi tror på at kunnskap, trivsel, og inkludering er noe av det viktigste å ha fokus på for at vi skal kunne gi deg de fiberproduktene du trenger både i dag og i morgen – med best mulig kvalitet og til riktig pris.

Derfor gir vi alle en sjanse – spesielt de som trenger det mest. Vi jobber for å være en bærebjelke i lokalsamfunnet, og derfor skaper vi muligheter for mennesker.

For at både vi og de som kommer etter oss også skal få en best mulig hverdag, er det viktig for oss å sørge for at miljøbelastningen fra oss er minst mulig. Produksjonslokalene er varmet opp ved hjelp av jordvarme, og vi har investert i det beste rensesystemet som finnes – noe som hjelper oss å holde utslippene fra produksjonen så lav som mulig.

bilde av ansatte på Fyru